Tomatentaartjes recept uit de italiaanse keuken tartine al pomodoro

Ingrediënten

10 quiche cups ( 7cm)
1 teentje knoflook fijngesneden
200 gram tomaten blokjes
10 basilicumblaadjes
150 gr mozzarella in kleine blokjes gesneden
2 eieren
2 dl room
1/2 theelepel zout
2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Tomatentaartje uit de Italiaanse keuken tartine al pomodoro

Meng in een kom de knoflook, tomatenblokjes, mozzarella, ei, room, zout, basilicum, Parmezaan en de olijfolie en roer dit goed door elkaar. Verdeel het mengsel over de cups en bak deze op 160 graden voor 12 minuten.