Tomatensaus voor spaanse gehaktballetjes

Ingrediënten

2 theelepels olijfolie
1 fijngehakte ui
1 teentje knoflook fijn gesneden
2 theelepels Pimenton de la Verra
1 blikje tomatenblokjes
1 eetlepel fijngesneden peterselie
2,5 dl runderbouillon
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Tomatensaus voor Spaanse Tapas gehaktballetjes

Verhit de olie in een pan en bak op laag vuur de uien en knoflook zacht. Voeg dan de tomatenblokjes en de bouillon toe en breng aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan de Pimenton  de La Verra en peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer de saus met de Spaanse gehaktballetjes