Tomatenrelish recept uit de indiase keuken kasundia

Ingrediënten

2 el zonnebloemolie
1 tl zwart mosterdzaad
2 groene pepers fijngesneden
2 tl gember knoflookpasta
3 grote rijpe tomaten klein gesneden
2 tl bruine basterdsuiker
2 el azijn
Zout

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Recept voor het maken van tomatenrelish de keuken van India

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak het mosterdzaad 10 seconden op laag vuur.Voeg de gember knoflookpasta toe en bak dit op laag vuur 20 seconden mee.Voeg de tomaten en de peper toe en bak dit door totdat het meeste van het vocht verdampt is.Voeg de suiker, azijn en wat zout toe roer het goed door en neem dan de pan van het vuur.