Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Tomaat gevuld met gehakt recept van Herman-Jan Siematic Utrecht

basis recepten van keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 4 Vleestomaten
– 250 gram rundergehakt
– 1 teentje knoflook fijngesneden
– 1/2 ui fijngesneden
– 1/2l lepel chilipeper fijngesneden
– 2 eetlepels peterselie fijngesneden
– 1 dl vleesbouillon
– 1 beschuit verkruimeld
– 50 gram Geitenkaas gemalen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C.Snijd de bolle kapjes van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de tomaten  dan van binnen met zout en peper en laat ze even omgekeerd uitlekken.Meng het gehakt met ui, knoflook, chilipoeder, peterselie en zout en peper naar smaak.Vul de tomaten met het gehakt en zet ze in een lage ovenschaal, schenk dan de bouillon erbij.Meng het beschuitkruim met de kaas en verdeel dit over de tomatenBak de tomaten in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept
lokale markt Siep Raep Cambodja
Cambodjaanse salade van groen mango gerookte vis en gedroogde garnalen
Recepten uit de Maleise keuken
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken
Thaise kookworkshop volgen
Pad Thai van de kookschool in Chang Mai in Thailand