Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Tomaat gevuld met gehakt recept van Herman-Jan Siematic Utrecht

basis recepten van keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 4 Vleestomaten
– 250 gram rundergehakt
– 1 teentje knoflook fijngesneden
– 1/2 ui fijngesneden
– 1/2l lepel chilipeper fijngesneden
– 2 eetlepels peterselie fijngesneden
– 1 dl vleesbouillon
– 1 beschuit verkruimeld
– 50 gram Geitenkaas gemalen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C.Snijd de bolle kapjes van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de tomaten  dan van binnen met zout en peper en laat ze even omgekeerd uitlekken.Meng het gehakt met ui, knoflook, chilipoeder, peterselie en zout en peper naar smaak.Vul de tomaten met het gehakt en zet ze in een lage ovenschaal, schenk dan de bouillon erbij.Meng het beschuitkruim met de kaas en verdeel dit over de tomatenBak de tomaten in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Chili Sin Carne vegetarische chili uit de Mexicaans keuken makkelijk recept
Recepten uit de keuken van Indonesie
Zo maak je de originele Indonesische pindasaus (satésaus)
Panisse uit Marseille
Bouillabaisse Fruits de mer ook de Panisse is een specialiteit uit Marseille
recepten Sri Lanka
Pickel van aubergine sjalot en bird eye peper uit de keuken van Sri lanka