Tijm venkel brood recept voor de grill dome big green egg

Ingrediënten

175 gr bloem
100 gr Semola Grano duro
1,5 dl water
1 theelepel zout
1 eetlepel verse tijm
1 theelepel venkelpoeder
4 eetlepels olijfolie
beetje citroenzout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Doe bloem, Semola Grano duro, water, zout, tijm, venkelpoeder en 2 eetlepels olijfolie in een kom en kneed dit tot een soepel en elastisch deeg. Verdeel het deeg in 8 stukken en rol deze op een met bloem bestoven werkbank uit tot ronde cirkels. Bak het brood op de steen van de Grill Dome- Big Green Egg aan allebei de kanten goudbruin haal dan uit de BBQ besmeer met wat olijfolie en strooi er wat citroenzout over. Citroenzout recept