Tijgergarnalen met knoflook en verse groene peper thais recept

Ingrediënten

500 gr tijgergarnalen
6 teentjes knoflook
3 st groene peper korrels
2 eetlepels verse peperbes
½ theelepel witte peper gemalen
3 eetlepels Thais vissaus
1 theelepel suiker
½ bosje bosui fijn gesneden
1 rode peper fijn gesneden
Sap van 1 limoen
Olie
zout

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Tijgergarnalen met knoflook en verse groene peper Thais recept

Stamp de knoflook en de zwarte peper korrels fijn in de vijzel. Verhit olie in de wok en bak de knoflookpasta en de rode peper kort aan. Meng er dan de gamba’s door en bak deze kort mee. Voeg dan de verse  peperbes, witte peper en de suiker toe en bak de gamba’s  gaar. Voeg dan de bosui , Thaise vissaus en het limoensap toe en breng op smaak met wat zout. Serveer in een klein kommetje