Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht

Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht

Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 300 gram pandanrijst
– 2 el olie
– 360 gr  kipfiletblokjes met citroengras
– 1 zak oosterse wokgroente 800 g
– 1 pakje kokosmelk (200 ml)
– 2 el verse koriander, in reepjes

Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht

bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min, voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min beetgaar en tot alle vocht is verdampt.Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min en  breng op smaak met peper en zout.Schep de rijst in 4 kommen, verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept