Thaise wokschotel recept van herman jan siematic utrecht

Ingrediënten

300 gram pandanrijst
2 el olie
360 gr  kipfiletblokjes met citroengras
1 zak oosterse wokgroente 800 g
1 pakje kokosmelk (200 ml)
2 el verse koriander, in reepjes

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht

 

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min, voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min beetgaar en tot alle vocht is verdampt.Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min en  breng op smaak met peper en zout.Schep de rijst in 4 kommen, verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.