Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht

Thaise wokschotel recept van Herman Jan Siematic Utrecht
Thaise recepten van keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 300 gram pandanrijst
– 2 el olie
– 1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras (360 g)
– 1 zak oosterse wokgroente 800 g
– 1 pakje kokosmelk (200 ml)
– 2 el verse koriander, in reepjes

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min, voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min beetgaar en tot alle vocht is verdampt.Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min en  breng op smaak met peper en zout.Schep de rijst in 4 kommen, verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
recepten Sri Lanka
Pickel van aubergine sjalot en bird eye peper uit de keuken van Sri lanka
Streetfood tijdens kookworkshop
Het vegetarische Streetfood uit de Tea stalletjes van Mumbai Bhakarwadi
Soep recepten kookworkshop keukenvuur
Filipijnse soep van rijst met kippendijenvlees saffraan en gember
Soep recepten kookworkshop keukenvuur
Gember kippensoep met papaja en waterspinazie naar Filipijns recept