Thaise viskoekjes tod man pla

Ingrediënten

200 gr wit visfilet
200 gr zalmfilet
2 eetlepel rode currypasta
1 eetlepel vissaus
2 theelepel suiker
2 stuks limoenbladeren fijngesneden
60 gr kousenband of haricot vert fijngesneden
2 stuks bosui fijngesneden
– 2 eetlepels koriander fijngesneden
– 1 ei
– arachide olie om te frituren

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Thaise viskoekjes recept zijn niet moeilijk om te maken en snel klaar

Draai de witvis en de zalm fijn in een foodprocessor.Haal de massa uit de foodprocessor en doe dit in een kom.Voeg de rode kerriepasta, vissaus ,suiker ,limoenblad ,ei, bonen, bosui en koriander toe en meng dit tot een gladde massa.Vorm van dit mengsel 8 balletjes en maak hier mooie ronde schijfjes van.Frituur ze gedurende 5 minuten in olie van 175c en laat ze uitlekken op keukenpapier.Presenteer ze op een bord met een komkommerdipsaus

Thaise viskoekjes recept zijn niet moeilijk om te maken en snel klaar.

Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop