Thaise salade van varkensvlees en limoen moo ma now

Ingrediënten

200 gr varkensfilet in plakjes gesneden
5 st kai lan ( te koop in de toko) in dunne reepjes gesneden
2 eetlepels korianderblad
2 eetlepels muntblaadjes
1 rode ui in dunne ringen gesneden
sap van 1 limoen
rasp van 1 limoen
zonnebloemolie
Voor de dressing
2 kleine rode pepertjes fijn gesneden
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 eetlepel vloeibare palmsuiker
3 eetlepels limoensap
2 eetlepels Thaise vissaus

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Salade van varkensvlees en limoen naar Thais recept

Meng in een kom het varkensvlees en marineer dit in limoensap en rasp voor minimaal 15 minuten. Verhit wat olie in een wok en bak het vlees gaar. Haal het vlees dan uit de wok en laat dit even op een bord afkoelen. Meng het dan met de korianderblaadjes, uienringen,kai lan, muntblaadjes en de ingrediënten voor de dressing voorzichtig door elkaar.

Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop