Thaise salade van varkensvlees en limoen moo ma now

Ingrediënten

200 gr varkensfilet in plakjes gesneden
5 st kai lan ( te koop in de toko) in dunne reepjes gesneden
2 eetlepels korianderblad
2 eetlepels muntblaadjes
1 rode ui in dunne ringen gesneden
sap van 1 limoen
rasp van 1 limoen
zonnebloemolie
Voor de dressing
2 kleine rode pepertjes fijn gesneden
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 eetlepel vloeibare palmsuiker
3 eetlepels limoensap
2 eetlepels Thaise vissaus

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade van kai lan varkensvlees en limoen naar Thais recept

Salade van kai lan varkensvlees en limoen naar Thais recept

Meng in een kom het varkensvlees en marineer dit in limoensap en rasp voor minimaal 15 minuten. Verhit wat olie in een wok en bak het vlees gaar. Haal het vlees dan uit de wok en laat dit even op een bord afkoelen. Meng het dan met de korianderblaadjes, uienringen,kai lan, muntblaadjes en de ingrediënten voor de dressing voorzichtig door elkaar.