Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Thaise rundvleessalade yam nua
Ingrediënten
240 gr rundvlees in plakjes gesneden en kort gebakken
½ komkommer in 4e gesneden en van zaad ontdaan in plakjes gesneden
20 cerise tomaatjes door de helft gesneden
1 grote rode ui in ringen gesneden
1/2 bosje fijngesneden
1 theelepel korianderblad gesneden
Zakje gemengde stevige slasoorten
2 kleine rode pepertjes
2 teentjes knoflook gepeld
3 eetlepels limoensap
2 eetlepels Thaise vissaus
½ theelepel suiker
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Salade van roergebakken rundvlees op de Thaise manier
Plet de pepertjes en knoflook fijn in een vijzel. Voeg limoensap, vissaus en suiker toe en roer dit goed door elkaar.Haal het mengsel uit de vijzel en doe dit in een grote kom. Voeg het gebakken vlees toe en meng dit voorzichtig door elkaar.Leg de gemengde salade op een bord, doe hier het gemarineerde vlees op en garneer af met de komkommer, tomaat ,ui, bosui en de gesneden koriander.
Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop