Thaise rundvleessalade yam nua

Ingrediënten

240 gr rundvlees in plakjes gesneden en kort gebakken
½ komkommer in 4e gesneden en van zaad ontdaan in plakjes gesneden
20 cerise tomaatjes door de helft gesneden
1 grote rode ui in ringen gesneden
1/2 bosje fijngesneden
1 theelepel korianderblad gesneden
Zakje gemengde stevige slasoorten
2 kleine rode pepertjes
2 teentjes knoflook gepeld
3 eetlepels limoensap
2 eetlepels Thaise vissaus
½ theelepel suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade van roergebakken rundvlees op de Thaise manier

Plet de pepertjes en knoflook fijn in een vijzel. Voeg limoensap, vissaus en suiker toe en roer dit goed door elkaar.Haal het mengsel uit de vijzel en doe dit in een grote kom. Voeg het gebakken vlees toe en meng dit voorzichtig door elkaar.Leg de gemengde salade op een bord, doe hier het gemarineerde vlees op en garneer af met de komkommer, tomaat ,ui, bosui en de gesneden koriander.