Roergebakken coquilles met bimi en mais naar Thais recept

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de peper kort aan. Voeg dan de coquilles toe en bak deze aan allebei de kanten 15 seconden aan. Haal dan de coquilles en het peper knoflook mengsel uit de pan en leg deze op een bord. Maak de pan schoon en verhit hier weer wat olie in. Bak de bimi, shitaken en de wortel kort aan. Voeg dan de kippenbouillon, bamboescheuten, oestersaus, en de thaise vissaus toe en breng dit aan de kook. Voeg dan de coquilles en het peper knoflookmengsel weer toe en laat de coquilles even in de saus warm worden. Zet dan het vuur uit en bestrooi met de bosui.

Serveer de roergebakken coquilles met bimi en mais op een mooi bord en serveer er een lekkere gekookte rijst bij.

Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop