Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Thaise chili jam
Thaise chili jam
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
3 rode chilipepers zonder zaad
1 ui schoongemaakt en in 4e gesneden
3 eetlepels zonnebloem olie
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels suiker
1 eetlepel thaise vissaus
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Thaise Chili jam is makkelijk te maken en erg lekker
Rooster de ui, rode peper en de knoflook met 1 eetlepel zonnebloem olie in de oven van 180c ongeveer 15 minuten. Haal dan de groenten uit de oven en laat ze afkoelen.Draai de groenten glad in een keukenmachine en voeg de rest van de ingrediënten toe. Breng op smaak met zout en peper.
Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop
Ook lekker:
Salade van zeekraal voor de terrine van hollandse nieuwe
Klassieke braziliaanse vinaigrette voor vlees en vis molho à campanha
Sofrito de basissaus voor veel cubaanse gerechten
Zo maak je filipijnse vissaus als smaakmaker van filipijnse gerechten
Tomaten salsa recept uit de mexicaanse keuken pico de gallo
Thaise salade van eend laab ped
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































