Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Thaise chili jam
Thaise chili jam
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
3 rode chilipepers zonder zaad
1 ui schoongemaakt en in 4e gesneden
3 eetlepels zonnebloem olie
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels suiker
1 eetlepel thaise vissaus
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Thaise Chili jam is makkelijk te maken en erg lekker
Rooster de ui, rode peper en de knoflook met 1 eetlepel zonnebloem olie in de oven van 180c ongeveer 15 minuten. Haal dan de groenten uit de oven en laat ze afkoelen.Draai de groenten glad in een keukenmachine en voeg de rest van de ingrediënten toe. Breng op smaak met zout en peper.
Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop
Ook lekker:
Slakken tapas recept in amandelsaus caracoles en salsa de almendras
Dessert van de big green egg-grill dome ananas op braziliaanse wijze abacaxi grelhado
Thaise spicy salade met varkensvlees en aubergine
Sate saus recept uit de maleisische keuken
Bananen pannenkoeken recept uit de spaanse keuken tortitas de platano
Frittata van kersentomaatjes, ricotta en serranoham
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































