Snij de ossenhaas met een mes in dunnen reepjes ( De snelle manier is in een keukenmachine opdraaien doe dat alleen niet te lang ander blijft er weinig structuur over). Snij de reepjes dan in klein blokjes en hak ze verder fijn totdat je de juiste consistentie hebt. Doe de tartaar in een kom en meng er vervolgens de eidooiers, sojasaus, truffelolie en de truffel parures door. Meng dit goed door elkaar en voeg vervolgens de basismayonaise toe. Breng de tartaar op smaak met zout en peper en ga verder met de opmaak
Verdeel de tartaar in een grote cirkel op het mooi bord. Leg op de tartaar de drie halve cerice tomaatjes. Spuit tussen de cerice tomaatjes een aantal bolletjes van de basis mayonaise. Steek tussen de cerice tomaat en de bolletjes basis mayonaise de plakjes pecorino kaas en de radijs. Verdeel dan de plakjes van de kapper appeltjes en de brioche kruim over de tartaar. Zorg wel dat je dat zo veel mogelijk aan de buitenkant doet anders zie je de garnituren niet. Leg in het midden van de tartaar de takjes frisee salade en werk daar de blaadjes Vene Cress door.
Tartaar ossenhaas door een kok aan huis
Tartaar van ossenhaas met truffel en pecorino kaas. Dit is een van de gerecht die wij op maat kunnen maken voor onze gasten voor de diners aan huis. Heeft u interesse voor een diner aan huis kijk dan op onze kok aan huis pagina voor meer informatie.