tarbot

Ingrediënten

Terrine van tarbot

350 gr tarbotfilet
140 gr waterkerspuree droog
100 gr brood voor panade
0,5 dl melk
1 st ei
150 gr zalmblokjes
zout en peper

Roleau de tarbot

tarbot
geblancheerde grote spinaziebladeren
katenspek

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Terrine van tarbot

Draai de tarbotfilet met het ei door de keukenmachine. Voeg dan de rest van de ingredienten toe en breng de face op smaak met zout en peper. Bouw op in een terrine met de zalmstukken en pocheer af.

 

Roleau de tarbot

Tarbotfilet in de lengte doormiddensnijden. Hierop een aantal blaadjes spinazie en dunne plakjes katenspek. In slager en aluminiumfolie draaien. Afpocheren