Recepten
Zoek de lekkerste recepten
tarbot

Ingrediënten
Terrine van tarbot
350 gr tarbotfilet
140 gr waterkerspuree droog
100 gr brood voor panade
0,5 dl melk
1 st ei
150 gr zalmblokjes
zout en peper
Roleau de tarbot
tarbot
geblancheerde grote spinaziebladeren
katenspek
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Terrine van tarbot
Draai de tarbotfilet met het ei door de keukenmachine. Voeg dan de rest van de ingredienten toe en breng de face op smaak met zout en peper. Bouw op in een terrine met de zalmstukken en pocheer af.
Roleau de tarbot
Tarbotfilet in de lengte doormiddensnijden. Hierop een aantal blaadjes spinazie en dunne plakjes katenspek. In slager en aluminiumfolie draaien. Afpocheren