Taart van maismeel brustengolo

Ingrediënten

400 gr grof maismeel
1 ltr kokend water
½ theelepel zout
2 granny smit appels in blokjes gesneden
rasp van een limoen
100 gr pijnboompitten
200 gr gepelde walnoten
100 gr rozijnen
100 gr suiker
1 borrelglas notenlikeur
½ dl olijfolie
boter

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Taart van maismeel brustengolo

Bereiding:
Week de rozijnen in de noten likeur. Doe het maismeel , zout en suiker in een kom en meng dit door elkaar. Voeg al roerend het kokend water toe en roer dit tot een glad beslag. Haal de pan dan van het vuur voeg de rest van de ingrediënten toe en roer dit voorzichtig door. Smeer een taartvorm in met boter en giet hier dan het beslag in. Bak de taart op 150c in ongeveer 30 minuten gaar. Recept voor notenlikeur