Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Taart van maismeel brustengolo
Ingrediënten
400 gr grof maismeel
1 ltr kokend water
½ theelepel zout
2 granny smit appels in blokjes gesneden
rasp van een limoen
100 gr pijnboompitten
200 gr gepelde walnoten
100 gr rozijnen
100 gr suiker
1 borrelglas notenlikeur
½ dl olijfolie
boter
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Week de rozijnen in de noten likeur. Doe het maismeel , zout en suiker in een kom en meng dit door elkaar. Voeg al roerend het kokend water toe en roer dit tot een glad beslag. Haal de pan dan van het vuur voeg de rest van de ingrediënten toe en roer dit voorzichtig door. Smeer een taartvorm in met boter en giet hier dan het beslag in. Bak de taart op 150c in ongeveer 30 minuten gaar. Recept voor notenlikeur
Ook lekker:
Bokbierijs recept
Vis in kokosmelk recept uit de caribische keuken filets de pescado con coco
Adobesaus de smaakmaker uit de mexicaanse keuken
Spaanse amandeltaart recept torta de santiago
Gerookte madeleine met hollandse garnalen en asperge
Hamburger aziatisch recept voor de grill dome big green egg
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































