Taart van bananen en chocolade recept uit de keuken van costa rica tarta de chocolate plátano

Ingrediënten

175 gr bloem
2 theelepels bakpoeder
1 theelepel gemalen piment bes
1 theelepel nootmuskaatpoeder
150 gr chocolade in stukjes gesneden
250 gr bananen geprakt
125 gr zachte boter
2 eieren
Merg van een vanillestokje
150 gr bruine basterd suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Taart van bananen en chocolade uit de keuken van Costa rica

Klop de boter samen met de bruine suiker op in een keukenmachine. Voeg dan de bloem, bakpoeder, pimentbes , vanillestokje en de nootmuskaatpoeder toe en draai kort door. Voeg dan een voor 1 de eieren toe en draai door. Voeg dan de banaan toe en mix tot een gladde massa. Zet dan de keukenmachine uit en meng er de chocolade door. Bak de vorm af in een met bloemen boter bestoven bakvorm op 170 c in 20 minuten.