Stoofschotel van vis tapas zarzuela

Ingrediënten

1 ui fijngesneden
2 eetlepels peterselie fijngesneden
250 gr zeewolffilet in grove stukken gesneden
1 dl olijfolie
250 gr roodbaarsfilet in grove stukken gesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
4 st laurierblad
300 gr tomaten fijngesneden
1 dl witte wijn
3 dl kippenbouillon
200 gr fruits de mer
1 rode peper fijngesneden zonder het zaad
Zout en peper

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je de klassieke zarzuela naar Spaans recept

Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui kort aan.Voeg dan de knoflook, laurierblad en de tomaten toe en bak deze kort mee.Blus af met de kippenbouillon en voeg de vis.Breng dit aan de kook en zet dan het vuur lager.Maak de vis zachtjes gaar en voeg dan de fruits de mere toe.Breng op smaak met zout, peper en de peterselie.