Stoofpotje van kip en aardappel recept uit de indiase keuken kozhi kadhi

Ingrediënten

25 gr boter of ghee
8 zwarte peperkorrels grof gestampt
1 ui fijngesneden
150 gr kipfilet in blokjes gesneden
150 gr zoete aardappel geschild en in blokjes gesneden 2cm bij 2 cm
3 dl kokosmelk
2 el fijngesneden korianderblad
3 dl water
Zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Stoofpot van kip en zoete aardappel uit de Indiase keuken

Bereiding:

Verhit de boter in een koekenpan voegde ui toe en bak deze goudbruin.Voeg dan de peperkorrels , kip en de aardappel toe en bak dit 2 minuten zachtjes mee.Blus dit af met het water en breng dit zachtjes aan kook.Dek dan de pan af met een deksel en kook de kip langzaam bijna gaar.Voeg nu de kokosmelk toe en gaar alles goed door.Haal dan de pan van het vuur en garneer af met de korianderblad