Stoofpot van kip en chayotes guiso de pollo y chayotes

Ingrediënten

3 kleine chayotes geschild en in blokjes gesneden ( te koop in de toko)
2 uien fijngesneden
3 teentjes knoflook fijngesneden
2 grote tros tomaten fijngesneden
200 gr kipdijenvlees in stukjes gesneden
2 dl kippenbouillon
1 theelepel annatto poeder
100 gr ontbijtspek in stukjes gesneden
Zonnebloemolie
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Verhit de olie in een pan en bak het spek kort aan. Voeg dan de kip en de knoflook toe en bak dit kort mee. Voeg dan de chayotes toe en bak dit kort mee. Voeg dan de tomaten, annatto poeder en de kippenbouillon toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat de kip zachtjes gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. Serveer hier moros y christianos bij.