Stoofpot van groenten en gezouten vis uit de maleise keuken

Ingrediënten

200 gr kousenband in stukken gesneden
200 gr okra
150 gr kool
2 rode pepers in ringen gesneden
olie
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 stukje verse gember fijngesneden
1 theelepel mosterdzaad
2 gedroogde rode pepers in ringen gesneden
50 gr gedroogde visjes
Peper en zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Stoofpot van groenten en gezouten vis uit de Maleise keuken

 

Verhit  de olie  in een wok. Voeg de  knoflook, gember, mosterdzaad en de gedroogde rode pepers toe en bak dit 10 seconden aan. Meng er dan de kousenband, okra, kool en de pepers door en bak dit zachtjes gaar. Voeg dan de visjes toe en breng op smaak met peper en zout.