Stoofpot van groenten en gezouten vis uit de maleise keuken

Ingrediënten

200 gr kousenband in stukken gesneden
200 gr okra
150 gr kool
2 rode pepers in ringen gesneden
olie
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 stukje verse gember fijngesneden
1 theelepel mosterdzaad
2 gedroogde rode pepers in ringen gesneden
50 gr gedroogde visjes
Peper en zout

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Stoofpot van groenten en gezouten vis uit de Maleise keuken

 

Verhit  de olie  in een wok. Voeg de  knoflook, gember, mosterdzaad en de gedroogde rode pepers toe en bak dit 10 seconden aan. Meng er dan de kousenband, okra, kool en de pepers door en bak dit zachtjes gaar. Voeg dan de visjes toe en breng op smaak met peper en zout.