Spliterwten miso keukenvuur

Ingrediënten

Spliterwten miso 1

1700 gr sushirijst koji
1400 gr gekookte spliterwten
6 % zout
*die 1700 is 1 kg rijst rauw gekookt in de steamer programma kort

Spliterwten miso 2

1800 gort koji
1800 gr gekookte spliterwten
7% zout
* 1800 gr is 1 kg rauwe gort

Spliterwten miso 3

1600 gr rijst koji gewone lange korrel
1400 gr gekookte spliterwten
6% zout
* die 1600 is 1 kg rauwe rijst gekookt in de steamer kort program

Spliterwten miso 4

3 kg spliterwten koji
4500 gr gekookte spliterwten
6% zout

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Spliterwten miso 1

goed iets zoet langer dan 8 maanden hartig

Spliterwten miso 2

goed droger meteen al hartig na 8 maanden oude kaas

Spliterwten miso 3

beetje flauw opmixen met hydrolaat?

Spliterwten miso 4

De beste zeker met de sporen uit Engeland