Spinazie tapas met kikkererwten espinacas con garbanzos a la andaluza

Ingrediënten

500 gr spinazie gewassen
1 dl water
4 eetlepels olijfolie
1 blikje kikkererwten
1 theelepel gemalen komijn
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel paneermeel
1 theelepel balsamico
Zout en peper
1 theelepel pimenton de la vera

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

kikkererwten met spinazie en gerookte paprika naar Spaans recept

Verhit het water in een kookpan voeg de spinazie toe en laat deze slinken.Giet de spinazie af laat even afkoelen en hak de spinazie daarna fijn.Stam ondertussen de knoflook met de paneermeel fijn in een vijzel.Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de kikkererwten kort aan.Voeg dan de spinazie en de kruiden toe en breng dit aan de kook.Voeg het knoflook paneermengsel toe en breng op smaak met zout en peper.Serveer in een schaaltje.