Spies van varkensvlees en gedroogde tomaten spaans recept

Ingrediënten

1 varkenshaas
100 gr gedroogde tomaten in stukjes gesneden
100 gr groene olijven
1 teentjes knoflook fijngesneden
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels gemalen komijn
1 theelepel  piment d’Espelette
zonnebloemolie
spiesjes

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Spies van varkensvlees en gedroogde tomaten Spaans recept

 

Snij het varkensvlees in blokjes van 1,5 cm bij 1,5 cm. Meng de olie met de knoflook, paprikapoeder, komijn en de piment d’Espelette  goed door elkaar en marineer hier het varkensvlees mee. Laat dit 10 minuten marineren en snij ondertussen de gedroogde tomaat in stukjes van 1,5 bij 1,5 cm. Rijg na 10 minuten het varkensvlees, de tomaat en de olijven om en om op een spiesje. Rooster de spiesjes in de pan en serveer ze warm.