Spies van citroengras en gamba recept voor de bbq

Ingrediënten

– 1 stengel citroengras fijngesneden
– 4 teentjes knoflook fijngesneden
– 2 eetlepels Thaise vissaus
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 rode peper fijngesneden
– 1 theelepel suiker
– Sap van een 1 limoen
– Rasp van 1 limoen
– 2 eetlepels olie
– 500 gr gamba’s schoongemaakt
– Bamboe spiesjes ( 30 minuten geweekt in water)
– Serveer er de dipsaus voor spiesje van limoengras en gamba’s bij ( recept staat op de site)

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:

Doe citroengras, knoflook, vissaus, sojasaus, rode peper, limoenrasp, limoensap, suiker en de olie in een keukenmachine en draai dit fijn.Haal de pasta uit de keukenmachine en doe dit in een kom.Voeg de gamba’s toe roer goed door en laat dit 30 minuten marineren.Prik na 30 minuten de gamba’s op de spiesjes en bak gaar op de bbq of in een koekenpan. Recept voor saus spies van limoengras en gamba