Spies van citroengras en gamba recept voor de bbq

Ingrediënten

1 stengel citroengras fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
2 eetlepels Thaise vissaus
2 eetlepels sojasaus
1 rode peper fijngesneden
1 theelepel suiker
Sap van een 1 limoen
Rasp van 1 limoen
2 eetlepels olie
500 gr gamba’s schoongemaakt
Bamboe spiesjes ( 30 minuten geweekt in water)
Serveer er de dipsaus voor spiesje van limoengras en gamba’s bij ( recept staat op de site)

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Doe citroengras, knoflook, vissaus, sojasaus, rode peper, limoenrasp, limoensap, suiker en de olie in een keukenmachine en draai dit fijn.Haal de pasta uit de keukenmachine en doe dit in een kom.Voeg de gamba’s toe roer goed door en laat dit 30 minuten marineren.Prik na 30 minuten de gamba’s op de spiesjes en bak gaar op de bbq of in een koekenpan. Recept voor saus spies van limoengras en gamba