Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Spicy gamba´s Udang Goreng Belada Maleise keuken recept

Recept voor pittige gamba's uit de Maleise keuken
Recepten uit de Maleise keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 500 gr gamba´s schoongemaakt
– 2 rode pepertjes fijngesneden
– 1 grote ui fijngesneden
– 2 eetlepels sojasaus
– ½ theelepel suiker
– 1 theelepel fijngesneden knoflook
– 2 groen pepertjes fijngesneden
– 1 eetlepel verse gember fijngesneden
– olie

Bereiding:

Verhit  2 eetlepels olie in een wok.Voeg de pepers en de uien toe en bak dit 3 minuten op laag vuur.Voeg dan de gamba´s toe en bak dit 3 minuten.Voeg dan de sojasaus, suiker en de gember toe en bak dit 4 minuten.

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Jackfruit chiffon cake
Jackfruit (Nangka) Chiffon cake als dessert uit de Filipijnse keuken
recepten Sri Lanka
Pickel van aubergine sjalot en bird eye peper uit de keuken van Sri lanka
Streetfood tijdens kookworkshop
Het vegetarische Streetfood uit de Tea stalletjes van Mumbai Bhakarwadi
dessert recepten van keukenvuur
Het snoep uit de Filipijnse keuken Yema van gecondenseerde melk