Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Spicy gamba´s Udang Goreng Belada Maleise keuken recept

Recept voor pittige gamba's uit de Maleise keuken
Recepten uit de Maleise keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 500 gr gamba´s schoongemaakt
– 2 rode pepertjes fijngesneden
– 1 grote ui fijngesneden
– 2 eetlepels sojasaus
– ½ theelepel suiker
– 1 theelepel fijngesneden knoflook
– 2 groen pepertjes fijngesneden
– 1 eetlepel verse gember fijngesneden
– olie

Bereiding:

Verhit  2 eetlepels olie in een wok.Voeg de pepers en de uien toe en bak dit 3 minuten op laag vuur.Voeg dan de gamba´s toe en bak dit 3 minuten.Voeg dan de sojasaus, suiker en de gember toe en bak dit 4 minuten.

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept
Recepten uit de Maleise keuken
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken
Lolly van citroengras gevuld met kippengehakt Streetfood uit Loas
Citroengras gevuld met kippengehakt het Streetfood uit Laos
Thaise kookworkshop volgen
Pad Thai van de kookschool in Chang Mai in Thailand