Spicy gamba´s Udang Goreng Belada Maleise keuken recept

Recept voor pittige gamba's uit de Maleise keuken

Pittige gamba’s uit de Maleise keuken gevaarlijk lekker

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 500 gr gamba´s schoongemaakt
– 2 rode pepertjes fijngesneden
– 1 grote ui fijngesneden
– 2 eetlepels sojasaus
– ½ theelepel suiker
– 1 theelepel fijngesneden knoflook
– 2 groen pepertjes fijngesneden
– 1 eetlepel verse gember fijngesneden
– olie

Pittige gamba’s uit de Maleise keuken gevaarlijk lekker

Bereiding:

Verhit  2 eetlepels olie in een wok.Voeg de pepers en de uien toe en bak dit 3 minuten op laag vuur.Voeg dan de gamba´s toe en bak dit 3 minuten.Voeg dan de sojasaus, suiker en de gember toe en bak dit 4 minuten.

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept