Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Spicy gamba´s Udang Goreng Belada Maleise keuken recept

Recept voor pittige gamba's uit de Maleise keuken
Recepten uit de Maleise keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 500 gr gamba´s schoongemaakt
– 2 rode pepertjes fijngesneden
– 1 grote ui fijngesneden
– 2 eetlepels sojasaus
– ½ theelepel suiker
– 1 theelepel fijngesneden knoflook
– 2 groen pepertjes fijngesneden
– 1 eetlepel verse gember fijngesneden
– olie

Bereiding:

Verhit  2 eetlepels olie in een wok.Voeg de pepers en de uien toe en bak dit 3 minuten op laag vuur.Voeg dan de gamba´s toe en bak dit 3 minuten.Voeg dan de sojasaus, suiker en de gember toe en bak dit 4 minuten.

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Ovenschotel van kip met Mexicaanse peper tortillachips en avocado
Streetfood recepten keukenvuur
Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras
Vietnamese recepten
Zoete aardappel taartje met gamba het Streetfood van Vietnam
Vietnamese recepten
Varkensvlees gegaard in kokosmelk op de Vietnamese manier