De specerijen mix van de pakistaanse keuken

Ingredienten

-2 eetlepels komijnzaad
-2 theelepel zwart komijnzaad
-1 eetlepel korianderzaad
-1 eetlepel venkelzaad
-1/2 eetlepel kardemonpeulen
-6 st kruidnagel
- theelepel kaneelpoeder
-½ theelepel laurier poeder

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

De specerijen mix van de Pakistaanse keuken

Hoe maak je dit gerecht?

De specerijen mix van de Pakistaanse keuken

Bereiding:

 Rooster de komijn, venkel, koriander, kardemom en de kruidnagel in een droge pan. Zet dan het vuur uit en laat de specerijen goed afkoelen. Draai de specerijen samen met de andere ingrediënten  fijn in de keukenmachine. Bewaar de kruidenmix in een afgesloten weckpot.