Recepten
Zoek de lekkerste recepten
De specerijen mix van de pakistaanse keuken

Ingrediënten
2 eetlepels komijnzaad
2 theelepel zwart komijnzaad
1 eetlepel korianderzaad
1 eetlepel venkelzaad
1/2 eetlepel kardemonpeulen
6 st kruidnagel
theelepel kaneelpoeder
½ theelepel laurier poeder
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
De specerijen mix van de Pakistaanse keuken
Rooster de komijn, venkel, koriander, kardemom en de kruidnagel in een droge pan. Zet dan het vuur uit en laat de specerijen goed afkoelen. Draai de specerijen samen met de andere ingrediënten fijn in de keukenmachine. Bewaar de kruidenmix in een afgesloten weckpot.