Spareribs recept uit de cajun keuken

Ingrediënten

2 kg spareribs varken, kalf, geit
3 dl chilisaus
5 dl zoete sojasaus
5 dl water
2 dl zonnebloemolie
4 eetlepels uienpoeder
1 eetlepel gemberpoeder
4 eetlepels cajun kruiden
1 eetlepel witte peper
10 teentjes knoflook fijngeperst
8 druppels Louisiana Hot Sauce
1 eetlepel paprikapoeder mild

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kom en laat dit 12 uur marineren in de koelkast.Haal na 12 uur de spareribs uit de marinade ( bewaar de marinade) dep ze droog en leg ze in een bakschaal. Zet de oven op 200c en bak de spareribs bruin.Voeg dan de marinade toe en gaar de spareribs verder op een temperatuur van 150 c.