Spareribs recept st. louis-stijl

Ingrediënten

– 1 kg Spare ribs ( bij een goede slager!)
– 150 gr bruine suiker
– 2 eetlepels paprikapoeder (mild)
– 1 theelepel gemalen komijn
– ½ theelepel cayennepeper
– 2 teentjes knoflook geperst
– 2 eetlepels verse tijm
– 1 eetlepel verse gember fijngesneden
– ½ theelepel zout
– Voor de saus
– 2 dl tomatenketchup
– 3 eetlepels Pimenton de la Vera ( gerookte Spaanse paprikapoeder)
– 2 eetlepels sushiazijn.
– 2 eetlepel shake me smokey barbecue kruiden

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Marineer de Spareribs met de kruiden en laat dit minimaal 4 uur marineren.Verwarm de oven voor op 150c en bak de Spareribs in 1,5 uur gaar.Haal ze na de 1,5 uur uit de oven en smeer de Spareribs aan beide kanten in met de saus.Steek de BBQ aan en rooster de Spareribs krokant.Haal dan de Spareribs van de BBQ en smeer nogmaals in met de saus.