Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Spare ribs tapas in knoflooksaus costillas al ajillo

Ingrediënten
700 gr short ribs in stukken van 3 cm gesneden
2 eetlepels oregano
2 eetlepels pimenton de la Verra
1 theelepel laurierpoeder
1 eetlepel komijn gemalen
2 dl witte wijn
8 teentjes knoflook fijngesneden
4 dl slappe kippenbouillon
1 theelepel zout
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Spare ribs in knoflooksaus naar Spaans recept Costillas al ajillo
Meng in een kom de short ribs, oregano,pimenton de la Verra ,laurierpoeder, witte wijn, komijn en knoflook door elkaar en laat dit minimaal 1 uur marineren. Doe dan alles in een pan en voeg de witte wijn en de bouillon toe. Breng alles aan de kook zet dan het vuur lager en dek de pan af met een deksel. Kook de spare ribs zachtjes gaar haal ze dan uit de vocht en doe ze in een ovenschaal. Kook het overgebleven vocht tot 1/3 in en giet dit over de spare-ribs. Bak deze in een oven van 180c in 10 minuten af en serveer meteen.