Spare ribs tapas in knoflooksaus costillas al ajillo

Ingrediënten

700 gr short ribs in stukken van 3 cm gesneden
2 eetlepels oregano
2 eetlepels pimenton de la Verra
1 theelepel laurierpoeder
1 eetlepel komijn gemalen
2 dl witte wijn
8 teentjes knoflook fijngesneden
4 dl slappe kippenbouillon
1 theelepel zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Spare ribs in knoflooksaus naar Spaans recept Costillas al ajillo

Meng in een kom de short ribs, oregano,pimenton de la Verra ,laurierpoeder, witte wijn, komijn en knoflook door elkaar en laat dit minimaal 1 uur marineren. Doe dan alles in een pan en voeg de witte wijn en de bouillon toe. Breng alles aan de kook zet dan het vuur lager en dek de pan af met een deksel. Kook de spare ribs zachtjes gaar haal ze dan uit de vocht en doe ze in een ovenschaal. Kook het overgebleven vocht tot 1/3 in en giet dit over de spare-ribs. Bak deze in een oven van 180c in 10 minuten af en serveer meteen.