Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Soep van zoete aardappel en rode linzen
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
1 grote ui fijngesneden
300 gr zoete aardappelen geschild en kleingesneden
100 gr winterpeen geschild en kleingesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 rode peper zonder het zaad fijngesneden
1 theelepel geraspte gember fijngesneden
100 gr ongekookte rode linzen
1,5 liter groentebouillon
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Soep van zoete aardappel linzen en verse gember
Doe de olie in een pan en bak de ui, aardappel, winterpeen, knoflook, peper en de gember kort aan.Blus dit af met de groentebouillon en breng aan de kook.Voeg dan de linzen toe zet het vuur lager en en kook zachtjes gaar.Draai de soep glad met de staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
Heerlijk met Italiaans rozemarijnbrood
Ook lekker:
Soep van zeeduivel recept uit de spaanse keuken sopa de rape
Zo maak je brioche tosti met buffel mozzarella
Visspiesjes uit noord vietnam street food cha ca nuong
Creole mix voor cajun bbq workshop big green egg grill dome soulfood creole seasoning blend
Rundvlees gebakken met ananas uit de maleise keuken daging goreng bernanas
Bananen pannenkoeken recept uit de spaanse keuken tortitas de platano
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































