Soep van bospaddenstoelen pied de moutons

Ingrediënten

1 ltr kippenbouillon
30 gr boter
500 gr Pied de Mouton (schoongemaakt)
3 dl room
1 ui fijngesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
peper en zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

soep van bospaddenstoelen met pied de mouton schapenvoetjes

Laat de boter zachtjes smelten in een pan en voeg de ui en de knoflook toe. Laat dit 3 minuten zachtjes sudderen.Zet het vuur dan hoger en voeg de paddenstoelen toe bak 3 minuten in de pan.Blus af met de bouillon en de room, breng alles aan de kook en laat dit 15 minuten zachtjes trekken.Haal na 15 minuten de soep van het vuur en gebruik een staafmixer om de soep mooi glad te draaien.Voeg peper en zout naar smaak toe.