Snoekbaarsfilet en papillotten met een saus van paddenstoelen en dille

Ingrediënten

6 st snoekbaarsfilet
6 st bakpapier in papillot gevouwen
200 gr kriel aardappels gekookt en doormidden gesneden
1 bos dille
100 gr roomboter gesmolten
zout en peper

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Meng in een kom de aardappels met de gesmolten roomboter, dillen en zout en peper goed door elkaar.Verdeel de aardappels over de papilotte en leg hier de visfilet op.Bestrooi de filet met wat zout en peper.Voeg dan een beetje van de dillesaus toe en vouw de papillon goed dicht.Leg de pakketjes opeen ovenplaat en bak af op 180c +/- 15 minuten

Dillesaus

Ingrediënten voor de dillesaus
2 st sjalot
200 gr kastanjechampignons
1 dl visbouillon
3 dl room
1 dl crème fraise
1 bos dille
1 eetlepel sojasaus
Zout en peper
olijfolie

verhit olie in een pan en bak de uien kort aan.Voeg dan de champignons toe en wat zout en bak de champignons gaar.Blus dan af met de room, visbouillon, sojasaus en de crème fraise en kook de saus in.Voeg op het laatste moment de dille toe en breng op smaak met zout en peper.