De smaakmaker baath masala voor rijst uit de keuken van india

Ingredienten

-40 gr  gele linzen gespleten( channa dal)
-60 gr witte linzen  gespleten( urid dal)
-4 gedroogde rode pepers
-5 st kruidnagel
-3 eetlepels korianderzaad
-3 eetlepels geraspte kokos
-1 theelepel kaneelpoeder
-1 theelepel kardemon poeder

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

De smaakmaker Baath masala voor rijst uit de keuken van India

Hoe maak je dit gerecht?

De smaakmaker Baath masala voor rijst uit de keuken van India

Bereiding:
Verhit een tefalpan en rooster de linzen al roerend op laag vuur in 40 seconden aan. Voeg dan de peper, kruidnagel en de koriander toe en rooster deze 20 seconden mee. Voeg dan de geraspte koks toe en rooster deze mee totdat deze goudbruin is. Haal dan de pan van het vuur en laat de kruiden afkoelen. Draai dit mengsel samen met de kaneelpoeder en de kardemonpoeder fijn in een keukenmachine.