Recepten
Zoek de lekkerste recepten
De smaakmaker baath masala voor rijst uit de keuken van india
Ingrediënten
40 gr gele linzen gespleten( channa dal)
60 gr witte linzen gespleten( urid dal)
4 gedroogde rode pepers
5 st kruidnagel
3 el korianderzaad
3 el geraspte kokos
1 tl kaneelpoeder
1 tl kardemon poeder
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
De smaakmaker Baath masala voor rijst uit de keuken van India
Bereiding:
Verhit een tefalpan en rooster de linzen al roerend op laag vuur in 40 seconden aan. Voeg dan de peper, kruidnagel en de koriander toe en rooster deze 20 seconden mee. Voeg dan de geraspte koks toe en rooster deze mee totdat deze goudbruin is. Haal dan de pan van het vuur en laat de kruiden afkoelen. Draai dit mengsel samen met de kaneelpoeder en de kardemonpoeder fijn in een keukenmachine.