Sinaasappel chili knoflook bbq groenten dip

Ingrediënten

– 4 st rode peper zonder het zaad in stukjes gesneden
– 2 st wortel in dunne reepjes gesneden
– 5 teentjes knoflook fijngesneden
– 3 dl sinaasappelsap
– 1 eetlepelsuiker
– 1 theelepel zout
– 1 eetlepel sushi azijn
– zout en peper
– zonnebloemolie

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak de peper, knoflook en wortel kort aan. Voeg dan het sinaasappelsap toe en kook alles net zo lang totdat de wortel zacht is. Haal dan de pan van het vuur en draai alles goed glad. Voeg dan de suiker, sushiazijn en de sinaasappelsap toe en breng op smaak met zout en peper.