Keukenvuur
  • 030 7370051
  • info@keukenvuur.nl
  • kookworkshop keuzehulp
  • Over ons
  • Kookworkshops
    • Thema Workshops
      • BBQ kookworkshop
      • Drie- of vier gangen seizoensmenu
      • Chocolade kookworkshop
      • Whisky kookworkshop
      • Koken met bier
      • Vegetarische\Vegan workshop
      • Insecten kookworkshop
      • Koken als medicijn
      • Koken zonder zout kookworkshop
      • Sushi & Sashimi kookworkshop
      • Dim Sum kookworkshop
      • Streetfood kookworkshop
    • Lokale keukens
      • Amerika Hawaii
      • Australië
      • Cambodja
      • Caraïbisch gebied
      • Costa Rica
      • Cuba
      • Filipijnen
      • Frankrijk
      • Holland
      • India
      • Indonesië
      • Italië
      • Laos
      • Maleisië
      • Mauritanië
      • Mexico
      • Sri Lanka
      • Thailand
      • Vietnam
      • Zuid-Afrika
    • Tapas kookworkshop
    • Voor bedrijven
    • Referenties
  • Kok aan huis
    • Referenties
  • Catering
    • Catering Bruiloft
    • Partycatering
    • BBQ catering in Utrecht
    • Partyfood
    • Lunches
    • Referenties
  • Aanbiedingen
    • Indonesische kookworkshop
    • Hapjesboxen
  • Referenties
  • Zakelijk
    • Kookworkshops voor bedrijven
    • Vergaderarrangementen
    • Kookworkshop voor 10 personen
    • Grote groepen
    • Kookworkshop op maat
  • Contact

Recepten

Zoek de lekkerste recepten

30 januari 2020

By WQ4p2xthYexwBkTQ

Home » Recepten » Fermenteren » scoby biet

scoby biet

Ingrediënten

5 dl bio bietensap
5 dl dragon mint hydrolaat
1 dl backslap
8 dl water
200 gr rietsuiker
1 scoby

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

bekijk aanbieding

Bereiding

7 dagen 26c dan eruit
scoby laten rusten

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • WhatsApp

Ook lekker:

Stoofpot van kip met gezouten vis recept uit de keuken van mauritius

Zo maak je chipotle pepers in adobo saus

Vanille mousse Swarte Schaep

Baba recept savarins

Kip in een kruidige mosterdsaus recept uit de keuken van sri lanka

Salsa van watermeloen en yamboon ( jicama)

Inspirerende kookworkshops‎

Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!

Start de keuzehulp

Recepten / gerechten

  • Basisrecepten
  • Bier
  • Borrelhapjes
  • Chocolade Koekjes
  • Dim Sum
  • Feesthapjes
  • Fermenteren
  • Gevogelte
  • Grill Dome Big Green Egg kamado joe
  • Hoofdgerechten
  • Ijs
  • Nagerechten
  • Soepen
  • Streetfood
  • Tapas
  • Vegetarisch
  • Vis
  • Vlees
  • Voorgerechten
  • Wild

Lokale keuken

  • Afrikaans
  • Amerikaanse Recepten
  • Australische
  • Aziatisch
  • Cambodjaans
  • Caribische
  • Chinees
  • Costa Rica Recepten
  • Cubaanse
  • Dim Sum
  • Duits
  • Feesthapjes
  • Filipijnse
  • Indiase
  • Indonesische
  • Italiaans
  • Japanse
  • Laos
  • Maleise
  • Mexicaanse Recepten
  • Portugese
  • Sri-lanka Recepten
  • Thaise
  • Vietnamese

Contact gegevens

KeukenVuur
Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht

030 7370051

info@keukenvuur.nl

keukenvuur.nl

Handig

  • Blog
  • Recepten
  • Veel gestelde vragen
  • Contact
  • Privekok Utrecht
  • Kookcursus Utrecht
  • Kookworkshop Utrecht
  • Workshop koken
  • Kookles
  • Workshop wild koken
  • Leren koken
  • Italiaans koken
  • Italiaans leren koken
  • Italiaans koken Utrecht
  • Sushi workshop

Menu

  • Kookworkshops
  • Over ons
  • Kookstudio Utrecht
  • Teambuilding koken
  • Vrijgezellenfeest
  • Kok aan huis
  • Aanbiedingen
  • Catering
  • Partycatering
  • Catering Bruiloft
  • Workshop sushi maken
  • Tapas maken

Reviews

Plaats een recensie

Keukenvuur© 2019 Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Keukenvuur© 2019 Ale rechten voorbehouden Algemene voorwarden & Privacy Policy