Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Schuim van hollandse asperge recept voor de kidde
Schuim van hollandse asperge recept voor de kidde
Ingrediënten
2 dl slagroom
2 dl aspergebouillon
200 gr gaar gekookte asperges ( gebruik hier de afsnijsels voor)
4 gr gelatine
½ theelepel nootmuskaatpoeder
½ theelepel zout
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Schuim van Hollandse asperge recept voor de kidde
Week de gelatine in koud water. Verwarm de aspergebouillon en los hierin de gelatine op. Draai de asperges fijn in een keukenmachine en voeg de warme aspergebouillon toe. Draai dit nog even door en zeef deze massa. Laat dit koud worden en meng het met de andere ingrediënten. Vul een kidde van een halve liter met dit mengsel druk er een patroon op en zet de kidde minimaal 3 uur in de koelkast
Ook lekker:
Spice wise creme van donkere chocolade met limoen en vanille
Saus van gepofte knoflook recept voor op de bbq
Stoofpot van kip en chayotes guiso de pollo y chayotes
Koekjes van tauge en garnalen recept uit de indonesische keuken rempah rempah oedang
Asperge kroket recept componist
Gevulde roti murtabak
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































