Schuim van hollandse asperge recept voor de kidde

Ingrediënten

2 dl slagroom
2 dl aspergebouillon
200 gr gaar gekookte asperges ( gebruik hier de afsnijsels voor)
4 gr gelatine
½ theelepel nootmuskaatpoeder
½ theelepel zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Schuim van Hollandse asperge recept voor de kidde

Week de gelatine in koud water. Verwarm de aspergebouillon en los hierin de gelatine op. Draai de asperges fijn in een keukenmachine en voeg de warme aspergebouillon toe. Draai dit nog even door en zeef deze massa. Laat dit koud worden en meng het met de andere ingrediënten. Vul een kidde van een halve liter met dit mengsel druk er een patroon op en zet de kidde minimaal 3 uur in de koelkast