Schokkermop recept

Ingrediënten

500 gr patentbloem
225 bruine basterdsuiker
6 gr speculaas kruiden
5 gr bakpoeder
mespuntje zout
325 gr zachte roomboter
1 ei

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 72,50 euro p.p.

Nu: 67,50 euro p.p.

Bereiding

 

Meng alle ingredienten door elkaar tot een soepel deeg. Zet het deeg dan in de koelkast en laat het 2 uur door koelen. Bestuif een werkbank met bloem en maak rollen van het deeg ter dikte van een 2 euro munt. Snij dan het deeg in plakjes van 1,5 cm en leg het deeg op een met bakpapier bekleden bakplaat. Bak de koekjes af op 175 c in ongeveer 18 minuten.