Saus van gerookte paprika als dip voor brood bij tapas salsa romesco

Ingrediënten

2 theelepels gerookte paprika poeder ( pimenton de la Vera)
2 tomaten ontveld en in stukjes gesneden
1 rode paprika ( gepoft recept staat op de site) in kleine stukjes gesneden
4 eetlepels rode wijn azijn
2 gedroogde rode chilipepers ( geweekt en in kleine stukjes gesneden)- 1 eetlepel brioche kruim
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook fijngesneden- Zout en peper

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Saus van chili en gerookte paprika als dip voor bij brood

Bereiding:
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en draai fijn.Breng op smaak met zout en peper.