Kook de Toor Dhal ( duivenerwten) beet gaar in water en zout. Verhit olie in een pan en rooster de mosterdzaad, fenegriekzaad goudbruin. Voeg dan de currybladeren, sjalot en de rode peper toe en bak deze kort mee.  Blus af met water en meng er dan de aardappel, Toor Dhal, okra bloemkool, kokos en tomaat door en breng dit aan de kook. Voeg dan de kurkumapoeder, tamarindesiroop en asafoetida poeder en kook de groenten beetgaar. Breng op smaak met Samabar specerijenmix, sesamolie en wat zout. Garneer af met wat koriander en serveer er kokosrijst bij.

Indiase keuken kookworkshop bij kookstudio Keukenvuur in Utrecht:

Gezellig samen een Indiase maaltijd bereiden? Volg dan een kookworkshop uit de Indiase keuken bij kookstudio KEUKENvuur. Buiten de Indiase keuken hebben wij nog veel meer kookworkshops in ons assortiment. Wat is er nou leuk aan het volgen van een kookworkshops:

  • De gerechten zijn zo ontwikkeld dat iedereen er mee aan de slag kan.
  • Na het bereiden gezellig samen tafelen.
  • Ook leuke als teamuitje, teambuilding
  • Na het koken krijg je de recepten mee naar huis.
  • De workshop word begeleid door een professionele kok.

Op onze website kun je een compleet overzicht vinden van alle kookworkshops. Vind je het moeilijk om een keuze te maken , gebruik dan onze keuzenhulp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen alle preventieve maatregelen volgens de Covid richtlijnen.