Salade van groene papaja nom du du xanh

Ingrediënten

1 groene papaja geschild en in de lengte op de mandoline gesneden
1/2 rettich geschild en in de lengte op de mandoline gesneden
2 winterwortels geschild en in de lengte op de mandoline gesneden
20 gr jonge taugé
4 sjalotten in de lengte op de mandoline gesneden
30 gr geroosterde pinda’s
50 gr gedroogd rundvlees (beef jerky) in dunne reepjes gesneden
2 eetlepels gefrituurde sjalot
1/3 bosje muntblaadjes geplukt
Voor de dressing
100 gr suiker
sap van 2 limoenen
2 eetlepels vissaus
1 rode peper in dunne reepjes gesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Salade van papaja en gedroogd rundvlees Vietnamees recept

Meng alles door elkaar in een kom met uitzondering van de gefrituurde sjalotten en maak aan met de dressing. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de gefrituurde sjalotten