Salade van erwtenscheuten met rode peper en nootjes sus u xao

Ingrediënten

150 gr erwtenscheuten
1 dl sojasaus
1 teentje knoflook fijngesneden
2 sjalotten in de lengte gesneden op de mandoline
1 winterwortel geschild en in de lengte op de mandoline gesneden
1 eetlepel vissaus
sap van een limoen
1 rode peper in kleine ringetjes gesneden
50 gr geroosterde noten
zout en peper
zonnebloemolie

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade van erwtenscheuten met rode peper en nootjes Vietnamees recept

Verhit olie in een wok en bak de knoflook en peper kort aan. Voeg dan de erwtenscheuten toe en bak deze 10 seconden mee. Haal de wok dan van het vuur en laat de erwtenscheuten koud worden. Meng dit dan met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.