Salade van champignons met waterkers recept uit de spaanse keuken

Ingrediënten

200 gr witte champignons schoongemaakt en in dunne plakjes gesneden
2 bossen waterkers
4 trostomaten in blokjes gesneden zonder het zaad en vel
150 gram manchego kaas in blokjes gesneden
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels sherryazijn
1 eetlepel honing
zout en peper uit de molen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Salade van champignons en waterkers uit de Spaanse keuken

Doe de champignons in een kom en marineer deze met de olie, azijn, zout en peper ( minimaal 4 uur). Voeg dan de rest van de ingredienten toe en meng dit voorzichtig door. Serveer op een mooie bord met een lekker stuk zuurdesembrood.