Salade van buikspek char siu en chayote nom sus u thit nuong

Ingrediënten

2 st chayote geschild en op de mandoline in dunne reepjes gesneden
1 winterpeen op de mandoline in dunnen reepjes gesneden
3 sjalotten schoongemaakt en op de mandoline in dunnen reepjes gesneden
½ bosje mint topjes
2 eetlepels geroosterde pinda’s
1 rode peper in dunnen ringetjes gesneden
200 gr buikspek Char Siu in dunnen plakjes gesneden
2 eetlepels gefrituurde sjalot
Voor de dressing
100 gr suiker
sap van 2 limoenen
4 eetlepels vissaus
1 teentje knoflook fijngesneden

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade van buikspek Char Siu en chayote

Doe de chayote in een kom en meng deze met de ingrediënten van de dressing. Laat dit 10 minuten marineren en voeg dan de sjalot, winterpeen, mint topjes, peper en de buikspek toe. Meng dit voorzichtig door elkaar en doe dit dan op een bord. Strooi er dan de gefrituurde sjalotten over en de pinda’s.

Recept voor buikspek Char Siu

Recept voor gefrituurde sjalot