Salade met pietermanfilet, gekonfijte paprika´s en balsamico uitjes.

Ingrediënten

4 pietermanfilets ( Schoongemaakt)
Rasp van 1 citroen
2 eetlepels Cacaoboter
1 portie balsamico uitjes ( recept staat op de site)
1 portie gekonfijte paprika´s ( recept staat op de site
Verse salade mix
Zeezout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade met pieterman gekonfijte paprika en balsamico uitjes

Meng het citroenrasp samen met de cacaoboter in een kom.Snij vier kleine inkepingen in het vel van de filets.Paneer de filets in het cacaoboter mengsel en leg ze op een bord.Verhit een tefalpan en bak de filets aan beide kanten gaar.Haal de filets dan uit de pan en bestrooi ze met wat zee zout.