Rundvlees stoofpot uit costa rica olla de carne

Ingrediënten

500 gr rundvlees in dunne plakjes gesneden ( diamanthaas of bavett)
2 zoet aardappels in blokjes kleine blokjes gesneden
1 ui fijn gesneden
1 rode peper zonder het zaad fijn gesneden
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 kleine pompoen schoon gemaakt en in kleine blokjes gesneden
2 stuks winterpeen in kleine blokjes
1 groene bakbanaan in dunnen plakjes gesneden
1 chayotes (lamboesan) in blokjes gesneden
1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
zonnebloemolie
– 1 ltr runderbouillon
– ¼ bosje koriander fijn gesneden
– zout en peper

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

HOE MAAK JE DIT GERECHT

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak de ui, peper en knoflook kort aan. Voeg dan de aardappel, pompoen, winterpeen, bakbanaan en de chayote toe en bak dit kort mee. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat de groenten zachtjes gaar worden.Voeg op het laatste moment het vlees en de koriander toe en breng op smaak met zout en peper.