Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Rundvlees met rode peper recept uit de Thaise keuken

Rode curry met aubergine en peper uit de Thaise keuken
Thaise kookworkshop volgen

Rundvlees met rode peper recept uit de Thaise keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 1 ui in plakjes gesneden
– 2 rode pepers
– 2 teentjes knoflook geplet
– 1 theelepel rode curry pasta
– 3 eetlepels olie
– 350 gr rundvlees in plakjes
– 80 gr groene aubergine in 4e gesneden
– 1 hele rode paprika in blokjes gesneden
– Handvol mini aubergine
– 4 dl kokosmelk
– 1,5 eetlepel groen peperbes (vers)
– 1 theelepel suiker
– 1 eetlepel vissaus
– 1/2 bosje thaise basilicum

Rundvlees met rode peper recept uit de Thaise keuken bereiding:

Meng de kerriepasta, rode peper en de ui in een vijzel en stamp dit fijn.

Verhit de olie in de wok en roerbak de ingrediënten die je hebt fijngestampt in de vijzel voor 20 seconden.

Doe het rundvlees erbij en bak dit 30 seconden in de wok mee.

Voeg dan alle groenten toe en roerbak dit 20 seconden mee.

Voeg de kokosmelk en de rest van de ingrediënten ( behalve de basilicum) toe en breng dit aan de kook.

Breng de curry op smaak met evt extra vissaus, limoensap en de basilicumblaadjes en serveer het in een mooie kom. Het recept voor de basis rode currypasta

Thaise kookworkshop volgen

Rundvlees met rode peper recept uit de Thaise keuken

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept
lokale markt Siep Raep Cambodja
Cambodjaanse salade van groen mango gerookte vis en gedroogde garnalen
Recepten uit de Maleise keuken
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken
Lolly van citroengras gevuld met kippengehakt Streetfood uit Loas
Citroengras gevuld met kippengehakt het Streetfood uit Laos