Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Rundvlees met rode peper recept uit de Thaise keuken Kae Phad Phrik

Rode curry met aubergine en peper uit de Thaise keuken
Thaise recepten van keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 1 ui in plakjes gesneden
– 2 rode pepers
– 2 teentjes knoflook geplet
– 1 theelepel rode curry pasta
– 3 eetlepels olie
– 350 gr rundvlees in plakjes
– 80 gr groene aubergine in 4e gesneden
– 1 hele rode paprika in blokjes gesneden
– Handvol mini aubergine
– 4 dl kokosmelk
– 1,5 eetlepel groen peperbes (vers)
– 1 theelepel suiker
– 1 eetlepel vissaus
– 1/2 bosje thaise basilicum

Bereiding:
Doe de kerriepasta, rode peper en de ui in een vijzel en stamp dit fijn.Verhit de olie in de wok en roerbak de ingrediënten die je hebt fijngestampt in de vijzel voor 20 seconden.Voeg het rundvlees toe en bak dit 30 seconden mee. Voeg dan alle groeten toe en roerbak dit 20 seconden mee.Voeg de kokosmelk en de rest van de ingrediënten ( behalve de basilicum) toe en breng dit aan de kook.Breng de curry op smaak met evt extra vissaus, limoensap en de basilicumblaadjes en seveer het in een mooie kom. Het recept voor de basis rode currypasta

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Ovenschotel van kip met Mexicaanse peper tortillachips en avocado
Streetfood recepten keukenvuur
Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras
Vietnamese recepten
Zoete aardappel taartje met gamba het Streetfood van Vietnam
Vietnamese recepten
Varkensvlees gegaard in kokosmelk op de Vietnamese manier