Rougaille de smaak maker van veel gerechten uit de keuken van mauritius

Ingrediënten

3 dl water
3 uien fijn gesneden
25 gr geraspte gember
25 gr geraspte knoflook
1 eetlepel tomatenpuree
300 gr tomaten zonder het vel en de zaadjes in stukjes gesneden
1 theelepel chilipoeder
2 st groene paprika in kleine blokjes gesneden
2 eetlepels verse tijm
1 eetlepel fijn gesneden peterselie
zout en peper
zonnebloemolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Rougaille de smaak maker van gerechten uit de keuken van Mauritius

 

Stamp de gember en de knoflook fijn in een vijzel. Verhit de olie in een pan en bak de uien en de paprika kort aan . Voeg dan de gember knoflook puree toe en bak deze kort mee. Voeg dan de tomaten toe en bak deze kort mee. Blus af met het water breng aan de kook en voeg de tomatenpuree, tijm en peterselie toe en zet het vuur lager. Laat de saus 15 minuten zachtjes pruttelen en breng dan op smaak met zout en peper.