Roergebakken biefstuk met kampong peper uit de Thaise keuken

Ingrediënten

4 teentjes knoflook fijngesneden
250 gr biefstuk in reepjes ( diamanthaas is het lekkerst)
1 rode peper in stukjes gesneden
2 el vissaus
2 el sojasaus
4 trosjes verse groen kampong peperkorrels
½  theelepel gemalen witte peper
peper uit de molen
olie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

verhit de olie in een pan en bak de knoflook, kampong peper en chilipeper kort aan. Voeg dan het vlees toe en bak dit mee. Voeg dan de sojasaus, witte peper en de vissaus toe. Breng evt nog extra op smaak met wat vissaus en peper uit de molen.

Serveer de roergebakken biefstuk met kampong peper uit de Thaise keuken met rijst en een mooie salade.
Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop