Roergebakken biefstuk met chayote recept uit de vietnamese keuken

Ingrediënten

400 gr diamandhaas in dunne plakjes gesneden
4 chayote geschild
1 rode ui
2 st lente ui fijn gesneden
1 eetlepel gezouten pinda’s fijn gesneden
1 teentje knoflook fijn gesneden
2 eetlepels sojasaus
Zonnebloemolie
peper uit de molen
Voor de marinade van het vlees
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 theelepel suiker
2 eetlepel vissaus
4 eetlepels oestersaus
4 eetlepels sojasaus
1 eetlepel zonnebloemolie
peper uit de molen
1/2 theelepel zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 Roergebakken biefstuk met chayote recept uit de Vietnamese keuken

Bereiding:

Doe het vlees in de kom en marineer dit met de suiker, knoflook, zonnebloemolie, sojasaus, oestersaus, zout, peper en meng dit goed door laat minimaal 10 minuten marineren. Snij ondertussen de chayote in dunnen reepjes, de rode ui in dunnen ringen en doe deze in een kom. Verhit de zonnebloem olie in een pan en bak de knoflook kort aan. Voeg de reepjes chayote toe en bak kort mee. Voeg dan de rode ui toe en bak kort mee. Dan het vlees toe en bak dit kort mee. Breng  op smaak met de sojasaus en  peper uit de molen.

Serveer de roergebakken biefstuk met chayote met een lekkere zoetzuur van groenten fruit